/beautylab /Beautylabofficial__

Elektro Magnetisk Body Sculpting

Beauty Lab Elektro Magnetisk Body Sculpting

Tjänster

Elektro Magnetisk Body Sculpting

Vad är Elektro Magnetisk Body Sculpting?
Elektro Magnetisk Body Sculpting är en av de världsunika metoderna som jobbar på så sätt genom att tränga ner i huden och bryter ner fett depåer, bygger upp muskelmassa, samt tonar och skulpterar kroppen med otroliga resultat, utan några kirurgiska ingrepp.
Vi på BeautyLab jobbar med den nyaste och mest effektiva tekniken inom Elektromagnetisk Sculpting där du inte bara bryter ner fett och bygger muskler utan även stramar till huden.
Energin som vi arbetar med producerar upp till 30 000 muskelkontraktioner per behandling medan det äldre skönhetsmaskiner ligger runt om 20 000 muskelkontraktioner.
Elektro Magnetisk Body Sculpting är perfekt för områden som är svåra att träna bort i gymmet samt områden som är svårare att komma åt med vanlig träning. Tack vare denna teknik framkallas muskelkontraktioner till 100% något vi inte kan uppnå via frivilliga sammandragningar. Vill du ha en mer tonad och skulpterad kropp är detta något för dig!
Elektro Magnetisk Body Sculpting kan användas på flera områden som
- Mage
- Rumpa (lyftande)
- Biceps, Triceps
- Lår, Ben (Insida, Framsida och bak)

Elektro Magnetisk Body Sculpting är även starkt rekommenderat vid abdominal separation (efter graviditet) just av den anledning att det minskar muskel separationen i magsäcken, vilket är ett bra alternativ om man vill undvika kirurgi.
Elektro Magnetisk Body Sculpting är icke invasiv och är inte baserad på värme eller kyla, vilket gör att det inte finns några risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.
Det finns ingen återhämtningstid efter behandling utan vardagen fortsätter precis som vanligt.
Elektro Magnetisk Body Sculpting bör undvikas vid följande:
- Gravida eller ammande
- Användande av pacemaker
- Cerebrovaskulär sjukdom (stroke)
- Hjärnskador eller tidigare hjärnoperationer
- Eplipsi